Repareren

IMG_20150627_101336~2

 

Wij repareren ook verlichting dus een armatuur kapot? Geen nood, breng het armatuur bij ons langs, wanneer mogelijk kunnen wij deze voor u repareren.
We proberen om alle reparaties in eigen hand te houden, en stellen u vooraf op de hoogte of een lamp gerepareerd kan worden en wat het eventueel gaat kosten.

Onze werkwijze is als volgt;

  • U brengt de lamp bij ons in de winkel zodat wij een inzicht krijgen van het probleem en of dit gerepareerd kan worden.
  • Wanneer inzichtelijk is geworden of een armatuur gerepareerd kan worden kunnen wij een richt prijsopgave maken wat de reparatie gaat kosten, dit kan nog afwijken vanwege eventuele defecten die tijdens de reparatie nog meer aan het licht komen.
  • U kunt nu beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren.
  • Wanneer u beslist heeft dat u de reparatie wilt laten uitvoeren gaan wij over tot het bestellen van de juiste vervangende onderdelen, zodra deze binnen zijn begint de reparatie.
  • Zodra wij de lamp gerepareerd hebben bellen wij u op met het bericht dat deze kan worden opgehaald.Voor meer informatie neemt u hiervoor contact met ons op.

Naast het feit dat wij indien mogelijk uw bestaande lampen repareren, kunnen wij ook;

-bestaande kappen laten voorzien van nieuwe stoffering
-voorzien van complete nieuwe kappen in alle mogelijke vormen
-updaten/ opfrissen
-indien mogelijk ombouwen tot deze geschikt is voor Led verlichting
-glazen schalen/ kappen vervangen